Κερί Jinx – τελετουργικό για πλούτο

Τα κεριά και τα τελετουργικά για τον πλούτο είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να αναζωπυρώσετε την εσωτερική σας δύναμη. Η τέχνη της αξιοποίησης της εσωτερικής ενέργειας μπορεί να φέρει οικονομική αφθονία, αν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα. Έχετε την επιθυμία να προσελκύσετε περισσότερα χρήματα στη ζωή σας; Ψάχνετε τρόπους για να το πραγματοποιήσετε; Μην ψάχνετε άλλο! Εδώ θα βρείτε τα πάντα για το πώς τα κεριά γρουσουζιάς και οι τελετουργίες για τον πλούτο μπορούν να σας βοηθήσουν να ανοίξετε ευκαιρίες στη ζωή σας.

Έχετε ακούσει ποτέ για το κάψιμο κεριών γρουσουζιάς και την πραγματοποίηση τελετουργιών για τον πλούτο; Αν όχι, επιτρέψτε μου να σας πω – πρόκειται για μια αρχαία πρακτική που υπάρχει από αμνημονεύτων χρόνων. Πολλοί πολιτισμοί χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνικές ως μέρος των πνευματικών τους πρακτικών, πιστεύοντας ότι θα ευλογηθούν με τύχη όταν γίνουν σωστά. Από την απομάκρυνση των εμποδίων που εμποδίζουν την επιτυχία μέχρι την εκδήλωση της αφθονίας, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί να επιτύχει κανείς μέσω αυτών των μεθόδων.

Το σπουδαίο με τη χρήση κεριών γρουσουζιάς και την εκτέλεση τελετουργιών για τον πλούτο είναι ότι ο καθένας μπορεί να τα κάνει ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επίπεδο εμπειρίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη αφοσίωση και εστίαση στην επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων, καθιστώντας εύκολο να ξεκινήσετε σήμερα! Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το συναρπαστικό θέμα και να αρχίσετε να φέρνετε ευημερία στη ζωή σας τώρα!

1. Τι είναι το κερί Jinx;

Ένα κερί γρουσουζιάς είναι ένα τελετουργικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για να φέρει πλούτο και αφθονία στη ζωή σας. Πιστεύεται ότι ο καθορισμός προθέσεων με τη φλόγα αυτού του ειδικού τύπου κεριού θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε κάθε είδους καλή τύχη, οικονομική σταθερότητα, επιτυχία και πολλά άλλα.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη μαγεία ή τις τελετουργίες γενικότερα, μπορεί να φαίνεται αρχικά μια περίεργη ιδέα – αλλά πιστέψτε με όταν λέω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας σε καλό δρόμο! Δεν έχει μόνο πνευματική σημασία, αλλά χρησιμεύει και ως φυσική υπενθύμιση για να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Επιπλέον, υπάρχει κάτι αρκετά ηρεμιστικό στο να κάθεσαι και να ανάβεις ένα κερί γρουσουζιάς ενώ στέλνεις θετικές δονήσεις στο σύμπαν.

Jinx Candle

Έτσι, αν αισθάνεστε κολλημένοι και θέλετε να δοκιμάσετε *κάποιες μαγικές* πρακτικές, γιατί να μην δοκιμάσετε αυτή; Ποιος ξέρει τι καταπληκτικά πράγματα θα μπορούσαν να προκύψουν από αυτό… Τώρα ας μιλήσουμε για το πώς να προετοιμάσετε σωστά την τελετουργία… …και βεβαιωθείτε ότι θα συγκεντρωθείτε πραγματικά και θα έχετε ανοιχτό μυαλό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

2. Προετοιμασία του τελετουργικού

Το κερί της γρουσουζιάς είναι ένα ισχυρό εργαλείο στην τελετουργική εργασία, που συμβολίζει το κάψιμο όλων των μπλοκαρισμάτων και των εμποδίων που εμποδίζουν τον πλούτο να έρθει στη ζωή μας. Ξεπερνά τον υλισμό για να φτάσει βαθύτερα μέσα μας, επιτρέποντάς μας να συνδεθούμε με το εσωτερικό δυναμικό και να εκδηλώσουμε την αφθονία. Η προετοιμασία αυτού του τελετουργικού απαιτεί συγκέντρωση και διαύγεια, καθώς πρέπει να θυμόμαστε τι είναι αυτό που επιθυμούμε περισσότερο. Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνουμε:

 1. Καθαρίστε τον χώρο – καθαρίστε την περιοχή όπου θα εκτελέσετε την τελετουργία με φασκόμηλο ή καπνό σφουγγαρίσματος και επικαλεστείτε προστασία από τυχόν αρνητικές ενέργειες καλώντας τους αρχαγγέλους Μιχαήλ & Ραφαήλ ή οποιουσδήποτε άλλους προστατευτικούς πνευματικούς οδηγούς με τους οποίους αισθάνεστε ότι θέλετε να συνεργαστείτε.

 2. Ετοιμάστε το βωμό σας – απλώστε το ύφασμα + τοποθετήστε τα κεριά σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους και μετά πασπαλίστε μερικά βότανα γύρω τους + ανάψτε θυμίαμα αν θέλετε + τοποθετήστε οτιδήποτε άλλο σας κάνει να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με την πρόθεση να φέρετε περισσότερο πλούτο στη ζωή σας: κρύσταλλοι, κάρτες ταρώ, κ.λπ… Μόλις όλα τοποθετηθούν στο βωμό στη σωστή τους θέση – αφιερώστε λίγα λεπτά για να καθίσετε ήσυχα με κλειστά μάτια και να οραματιστείτε τα χρήματα να ρέουν ελεύθερα στη ζωή σας!

3. Επίκληση των πνευμάτων

Η επίκληση των πνευμάτων αποτελεί *αναπόσπαστο μέρος* κάθε τελετουργίας. Είναι ένας τρόπος για να συνδεθούμε με τις αόρατες ενέργειες που μπορούν να μας βοηθήσουν να εκδηλώσουμε τις επιθυμίες και τους πόθους μας. Με το τελετουργικό με το κερί γρουσουζιά για τον πλούτο, δεν διαφέρει- η επίκληση των δυνάμεων της αφθονίας απαιτεί ανοιχτή καρδιά και μυαλό.

Η δημιουργία ενός ιερού χώρου βοηθά στη δημιουργία μιας ευνοϊκής ατμόσφαιρας για την επίκληση αυτών των υπερφυσικών δυνάμεων. Ανάψτε μερικά κεριά ή λιβάνι γύρω σας, χρησιμοποιήστε τους αγαπημένους σας κρυστάλλους, παίξτε χαλαρωτική μουσική – οτιδήποτε θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και έτοιμοι να αρχίσετε να καλείτε τον πλούτο στη ζωή σας. Οραματιστείτε τον εαυτό σας να περιβάλλεται από ένα προστατευτικό λευκό φως ως προστασία από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια που θα μπορούσε να έχει κληθεί ακούσια.

Στη συνέχεια, πάρτε τρεις *βαθιές αναπνοές,* ενώ εστιάζετε έντονα σε αυτό που πραγματικά θέλετε όσον αφορά την ευημερία και την οικονομική ευημερία. Μιλήστε δυνατά τις προθέσεις σας, είτε πρόκειται για περισσότερα χρήματα μέσω επενδύσεων είτε για την εξεύρεση νέων πηγών εισοδήματος – ό,τι σας εκφράζει βαθύτερα θα πρέπει να καθοδηγήσει αυτή τη στιγμή της επίκλησης. Αφήστε χρόνο στον εαυτό σας να καθίσει σε ηρεμία μετά και να ευχαριστήσει τον πνευματικό κόσμο που άκουσε το αίτημά σας πριν προχωρήσετε στον καθορισμό της πρόθεσής σας…

4. Ορισμός της πρόθεσής σας

Jinx Candle

Α, ο καθορισμός της πρόθεσής σας. Όλοι έχουμε βρεθεί εδώ στο παρελθόν. Είναι η στιγμή που αποφασίζετε τι είναι αυτό που θέλετε στη ζωή σας και πώς θα το πραγματοποιήσετε. Αυτό το βήμα του τελετουργικού κεριού γρουσουζιάς για τον πλούτο μπορεί να μας ενδυναμώσει με μεγαλύτερη σαφήνεια καθώς θέτουμε τις προθέσεις μας για την εκδήλωση της αφθονίας.

Από πού όμως ξεκινάμε; Τι είναι πραγματικά αυτή η όμορφη διαδικασία; Λοιπόν, όταν θέτετε μια πρόθεση κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε είδους πνευματικής πρακτικής ή ξόρκι, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να συνδεθείτε με τον εαυτό σας αρκετά βαθιά, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε κάτι ουσιαστικό από την ενέργεια γύρω σας. Είναι σημαντικό να συνδεθείτε με τη δύναμη μέσα σας για να βεβαιωθείτε ότι ό,τι επιθυμείτε θα προέρχεται από έναν τόπο αγάπης και όχι από επιθυμίες που βασίζονται στο φόβο. Στη συνέχεια έρχεται η ώρα του οραματισμού – να οραματιστείτε πώς θα ήταν αν αυτά τα πράγματα είχαν ήδη εκδηλωθεί στη ζωή σας.

Αυτό το μέρος του τελετουργικού παρέχει μια θαυμάσια ευκαιρία να βουτήξετε βαθιά στον εσωτερικό σας κόσμο και να αποκτήσετε πρόσβαση σε κομμάτια του εαυτού σας που μπορεί να ήταν αδρανή ή ανεξερεύνητα μέχρι τώρα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να απομακρύνετε οποιεσδήποτε περιοριστικές πεποιθήσεις ή νοητικά μπλοκαρίσματα που σας εμποδίζουν να ζήσετε σε αφθονία, ενώ εστιάζετε στην ευγνωμοσύνη όσο το δυνατόν περισσότερο καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας! Αφήστε να φύγει οτιδήποτε μπλοκάρει το δρόμο σας προς την επιτυχία και προετοιμαστείτε νοητικά και πνευματικά για αυτό που θα μπορούσε σύντομα να γίνει πραγματικότητα.

Τώρα που όλα είναι έτοιμα, ας προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση του κεριού – η οποία απαιτεί μόνο μερικά απλά βήματα…

5. Ενεργοποίηση του κεριού

Τώρα που έχετε θέσει την πρόθεσή σας, ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσετε το κερί! Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για να ρυθμίσετε το τελετουργικό και να δώσετε πραγματικά μορφή στις προθέσεις σας. Για να ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία:

 • Ανάψτε το φυτίλι του κεριού της γρουσουζιάς σας χρησιμοποιώντας ένα σπίρτο ή έναν αναπτήρα.
 • Οραματιστείτε την πρόθεσή σας κατά το άναμμα της φλόγας – φροντίστε να την κρατήσετε θετική και οι επιβεβαιώσεις ενθαρρύνονται εδώ!
 • Επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε και όχι σε αυτό που δεν έχετε, προκειμένου να προσελκύσετε πλούτο και αφθονία στη ζωή σας με κάθε σπίθα της φωτιάς.
 • Η σύνδεσή σας με τη φύση μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να φέρετε ισχυρή ενέργεια σε αυτές τις τελετουργίες – χρησιμοποιήστε διαφορετικά βότανα όπως λιβάνι, λεβάντα ή φασκόμηλο, αν το επιθυμείτε.
 • Η χρήση κρυστάλλων κατά τη διάρκεια αυτού του μέρους του τελετουργικού μπορεί επίσης να προσθέσει μια επιπλέον ώθηση δύναμης- επιλέξτε κάτι όπως ο κιτρίνης, ο πράσινος αβεντουρίνης ή ο πυρίτης, που όλα αντιστοιχούν καλά με την οικονομική επιτυχία.

Καθώς ανάβετε τη φλόγα και οραματίζεστε τους στόχους σας να υλοποιούνται, επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει ικανοποίηση, χαρά και ευγνωμοσύνη για το πόσο μακριά έχετε ήδη φτάσει. Αναγνωρίστε τις όποιες επιτυχίες κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα διαδρομής σας και εκφράστε την εκτίμησή σας γι’ αυτές. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για να εισέλθουν τα καλά πράγματα!

Η στιγμή έφτασε – τώρα ήρθε η ώρα να καθαρίσουμε τον χώρο γύρω μας με τις νεοαποκτηθείσες προθέσεις μας και να ξεκλειδώσουμε νέες δυνατότητες έτοιμες να εκδηλωθούν. Ας βουτήξουμε βαθύτερα σε αυτό στη συνέχεια…

6. Καθαρισμός του χώρου

Ο καθαρισμός ενός χώρου για τελετουργία είναι σαν να ξεπλένουμε τη σκόνη και τα συντρίμμια της καθημερινότητας. Είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή και να ανοιχτούμε σε αυτό που βρίσκεται μπροστά μας. Για να προετοιμαστώ για το τελετουργικό μας που προσελκύει τον πλούτο, θα καθαρίσω τον προσωπικό μου ιερό χώρο με λίγο καπνό φασκόμηλου.

Καθώς ανάβω τη δέσμη των βοτάνων που σιγοκαίει, φροντίζω να μην ξεχάσω γιατί το κάνω αυτό: για να δημιουργήσω ενέργεια που θα με βοηθήσει να εκδηλώσω αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Με κάθε κύμα αρωματικού καπνού, οραματίζομαι τον εαυτό μου να περιβάλλεται από λαμπερές ευκαιρίες και να συγκεντρώνει μεγάλο πλούτο.

7. Συνέχεια μετά το τελετουργικό

Όλοι έχουμε ακούσει τις ιστορίες μαγείας, πλούτου και καλής τύχης που καλούν πνεύματα για να κάνουν το θέλημά μας. Τι συμβαίνει όμως μετά το τελετουργικό; Όταν πρόκειται για κεριά γρουσουζιάς – ένα ισχυρό εργαλείο για την εκδήλωση πλούτου – υπάρχει ένα ακόμη βήμα για την ολοκλήρωση αυτού του μαγικού ταξιδιού. Ήρθε η ώρα να δείτε τα αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς!

Για να ακολουθήσετε μετά από ένα τελετουργικό με κεριά γρουσουζιάς για πλούτο, πρέπει πρώτα να είστε υπομονετικοί. Εξάλλου, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα! Αναγνωρίστε κάθε μικρή αλλαγή ή σημάδι στην πορεία καθώς έρχεται και φροντίστε να ευχαριστείτε το Σύμπαν/Θεό/Πνεύμα κάθε μέρα για την αφθονία του. Μείνετε προσγειωμένοι εστιάζοντας στον εαυτό σας αντί για τις εξωτερικές δυνάμεις. Τελικά, με αρκετή υπομονή και συγκέντρωση, θα αρχίσετε να παρατηρείτε αλλαγές στη ζωή σας που αντανακλούν τις προθέσεις σας από την τελετουργία. Αυτό μπορεί να πάρει εβδομάδες ή μήνες – απλά μείνετε συγκεντρωμένοι και συνεχίστε να πιστεύετε!

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα τελετουργικά δεν συμβαίνουν μόνο μια φορά- μπορούν να γίνουν μέρος μιας συνεχούς πρακτικής που μας βοηθά να καλλιεργήσουμε την ευημερία και τον πραγματικό μας σκοπό. Μετατρέποντάς τα σε συνήθειες, δημιουργούμε χώρο όχι μόνο για πνευματική ανάπτυξη αλλά και για προσωπική εξέλιξη – επιτρέποντάς μας να φτάσουμε σε νέα ύψη όσον αφορά την επιτυχία και την ολοκλήρωση. Έτσι, αν θέλετε να φέρετε λίγη επιπλέον τύχη στη ζωή σας μέσω των κεριών γρουσουζιάς, επιμείνετε σε αυτό – οι ανταμοιβές αξίζουν τον κόπο!

Συχνές ερωτήσεις

Είναι ασφαλές να εκτελέσω το τελετουργικό με τα κεριά Jinx;

Αν ψάχνετε για πλούτο, το τελετουργικό με κεριά γρουσουζιάς είναι ο σωστός τρόπος – ή τουλάχιστον έτσι λένε. Όσον αφορά όμως την ασφάλεια, πώς ξέρουμε αν αυτή η αρχαία πρακτική θα μας οδηγήσει σε σκοτεινό μονοπάτι; Μπορούμε να εμπιστευτούμε ότι η εκτέλεση αυτών των τελετουργιών δεν θα φέρει κακή τύχη και ακόμη χειρότερη ατυχία στο δρόμο μας;

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις με κανένα είδος μαγικών τελετών. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κάθε πράξη έχει συνέπειες, και ενώ κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είχαν επιτυχία στο να κάνουν ξόρκια, άλλοι μπορεί να μην είναι το ίδιο τυχεροί! Επομένως, προτού επιχειρήσετε μια τόσο ισχυρή τελετουργία όπως η μαγεία με κεριά γρουσουζιάς, σκεφτείτε όλους τους κινδύνους που ενέχει:

 • Αρνητική ενέργεια – Μπορεί να υπάρξει *εισροή αρνητικής* ενέργειας γύρω από την κατάστασή σας, αν δεν εκτελέσετε σωστά την τελετή. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά αν αφεθεί ανεξέλεγκτο.
 • Απρόβλεπτες συνέπειες – Κάτι απροσδόκητο θα μπορούσε να συμβεί εξαιτίας των ενεργειών σας, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερα προβλήματα από αυτά που αρχικά προορίζονταν.

Στο τέλος της ημέρας, εναπόκειται σε κάθε άτομο να αποφασίσει αν θέλει να αναλάβει ένα τέτοιο έργο όπως αυτό. Προτού ξεκινήσετε με οποιοδήποτε είδος μαγικής διαδικασίας -ιδιαίτερα εκείνες που περιλαμβάνουν κεριά- βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει όλες τις πτυχές που εμπλέκονται, ώστε να μην πάει τίποτα στραβά κατά τη διάρκεια της ίδιας της τελετουργίας. Έχετε επίγνωση ότι οι όποιες επιλογές κάνετε τώρα μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον σας- να προχωράτε πάντα με προσοχή!

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το τελετουργικό με το κερί Jinx για να προσελκύσω άλλα είδη πλούτου εκτός από χρήματα;

Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για το τελετουργικό με το κερί γρουσουζιά για τον πλούτο- είναι μια δημοφιλής πρακτική σε πολλούς πολιτισμούς και πνευματικές παραδόσεις. Αλλά είναι ασφαλές να το εκτελέσετε; Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τελετουργικό για να προσελκύσετε και άλλα είδη πλούτου εκτός από χρήματα; Ας εξερευνήσουμε αυτά τα ερωτήματα σε μεγαλύτερο βάθος.

Πρώτον, ας εξετάσουμε αν το τελετουργικό κερί γρουσουζιάς είναι ασφαλές ή όχι. Σε γενικές γραμμές, κάθε είδους ξόρκι πρέπει να γίνεται με προσοχή και σεβασμό – τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους. Φροντίστε να διαβάσετε τι είδους συστατικά είναι απαραίτητα για το συγκεκριμένο τελετουργικό σας, ώστε να μην επικαλεστείτε κατά λάθος κάτι αρνητικό. Εφόσον κάνετε την έρευνά σας εκ των προτέρων και λαμβάνετε όλες τις προφυλάξεις, η εκτέλεση αυτής της τελετουργίας δεν θα πρέπει να προκαλέσει καμία ζημιά.

Τώρα ας μιλήσουμε για το ποια είδη πλούτου μπορούν να προσελκυστούν μέσω αυτής της τελετουργίας. Τα χρήματα δεν είναι η μόνη μορφή αφθονίας εκεί έξω! Ακολουθούν 4 άλλες πηγές ευημερίας που θα μπορούσαν να έρθουν στη ζωή σας αν εφαρμόσετε το τελετουργικό με το κερί γρουσουζιά:

1) Καλή υγεία: Η δύναμη της θετικής ενέργειας μπορεί να φέρει θεραπευτικές δονήσεις στη ζωή μας και να μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά.

2) Σχέσεις αγάπης: Όλοι θέλουμε ουσιαστική σύνδεση με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας – η χρήση ενός κεριού jinx θα μπορούσε να βοηθήσει στην ενδυνάμωση των υφιστάμενων δεσμών, ενώ παράλληλα θα μπορούσε να προσελκύσει νέους ανθρώπους στη ζωή μας που θα μας αγαπούν και θα μας υποστηρίζουν άνευ όρων.

3) Πνευματική ανάπτυξη: Μέσω των ξορκιών μπορούμε να ανοίξουμε τον εαυτό μας σε υψηλότερα *επίπεδα κατανόησης* σχετικά με τη θέση μας στο σύμπαν, επιτρέποντάς μας να έχουμε πρόσβαση σε γνώση πέρα από τη δική μας περιορισμένη οπτική γωνία.

4) Αυτοπεποίθηση: Ένα επιτυχημένο ξόρκι μπορεί να σας δώσει μια επιπλέον ώθηση θάρρους όταν αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις ή όταν παίρνετε ρίσκα που μπορεί να οδηγήσουν στην επιτυχία στη συνέχεια.
\t\t\t\t\t\t
Όπως μπορείτε να δείτε, *υπάρχουν πολλοί τρόποι* με τους οποίους μπορεί κανείς να επωφεληθεί από τη συμμετοχή σε μια τελετουργία με κερί γρουσουζιάς για τον πλούτο – ακόμη και αν δεν αφορά άμεσα χρήματα! Απλά να θυμάστε να προσεγγίζετε πάντα τέτοιες πρακτικές με γνώμονα την προσοχή και την ασφάλεια πρώτα απ’ όλα πριν τις επιχειρήσετε μόνοι σας.

Τι υλικά χρειάζομαι για να εκτελέσω το τελετουργικό με το κερί Jinx;

Jinx Candle

Πρώτα απ’ όλα, θα χρειαστείτε ένα λευκό ή κίτρινο κερί σε βάζο επτά ημερών. Ο σκοπός αυτού του κεριού είναι να συμβολίζει τους στόχους και τις επιθυμίες σας- θα πρέπει επομένως να αντιπροσωπεύει το είδος του πλούτου που θέλετε να προσελκύσετε – είτε πρόκειται για οικονομική ασφάλεια είτε για άλλο είδος ευημερίας, όπως η υγεία ή οι σχέσεις. Θα χρειαστείτε επίσης *μερικά σπίρτα ή έναν αναπτήρα καθώς και βότανα όπως φασκόμηλο, κέδρο,* μέντα, κανέλα και δεντρολίβανο. Αυτά τα βότανα εξυπηρετούν δύο σκοπούς: Λειτουργούν ως προσφορά στις θεότητες που σχετίζονται με τον πλούτο και προσθέτουν ένα ευχάριστο άρωμα για να βελτιώσουν την ατμόσφαιρα του τελετουργικού χώρου. Τέλος, μην ξεχάσετε χαρτί και στυλό, ώστε να μπορείτε να γράψετε τις προθέσεις σας κατά τη διάρκεια της τελετουργίας.

Τώρα έρχεται το διασκεδαστικό μέρος – η πραγματική εκτέλεση της ίδιας της τελετουργίας! Μόλις τα πάντα έχουν προετοιμαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας (συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης τυχόν πρόσθετων διακοσμήσεων), ανάψτε το κερί εστιάζοντας στη φλόγα του και οραματιζόμενοι τον εαυτό σας να περιβάλλεται από κάθε είδους αφθονία. Στη συνέχεια, αφιερώστε λίγο χρόνο για να γράψετε τι ακριβώς είναι αυτό που επιθυμείτε από αυτή την τελετουργία – συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών σχετικά με το πόσα χρήματα ή άλλες μορφές πλούτου θα θέλατε να λάβετε – σε ένα κομμάτι χαρτί το οποίο θα πρέπει αργότερα να τοποθετηθεί κοντά στο αναμμένο κερί όταν δεν χρησιμοποιείται. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκάθαροι σχετικά με το τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε- οι αόριστες επιθυμίες τείνουν να μην πραγματοποιούνται, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στο να είστε ακριβείς όταν διατυπώνετε τις προθέσεις σας!

Υπάρχουν κίνδυνοι κατά την εκτέλεση του τελετουργικού του κεριού Jinx;

Έχω ακούσει για το τελετουργικό με το κερί jinx για να φέρετε πλούτο και αφθονία στη ζωή σας – αλλά υπάρχουν κίνδυνοι κατά την εκτέλεσή του; Είμαι σίγουρη ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι τίποτα δεν είναι ποτέ χωρίς ρίσκο, οπότε ας δούμε τι συνεπάγεται αυτή η αρχαία πρακτική.

Φανταστείτε ένα δωμάτιο φωτισμένο από εκατοντάδες κεριά – σαν σκηνικό παλιάς ταινίας στην αρχή του χρόνου ή σαν κάτι από τη λογοτεχνία του Σαίξπηρ. Αυτός είναι ο αναχρονισμός για να ξεκινήσουμε την εξερεύνησή μας!

Είναι σημαντικό να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η τελετή πριν την επιχειρήσετε. Το να μιλήσετε με ειδικούς ή να διαβάσετε για τις τελετουργίες μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα, όπως πυρκαγιές (που δεν θα έφερναν κανένα πλούτο!). Σε τελική ανάλυση, η λήψη προφυλάξεων και η επιμέλεια που σας αναλογεί σημαίνει ότι η επιτυχία είναι πιο πιθανό να συμβεί παρά να μην συμβεί.

Όλα αυτά που λέγονται και γίνονται, η στοχαστικότητα και η προετοιμασία είναι βασικά συστατικά εδώ – όπως και οτιδήποτε άλλο αξίζει να κάνετε σωστά!

Πόσο συχνά πρέπει να εκτελώ το τελετουργικό του κεριού Jinx για μέγιστο αποτέλεσμα;

Γνωρίζατε ότι σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, πάνω από το 80% των ανθρώπων πιστεύουν σε κάποια μορφή τελετουργικής μαγείας; Με αυτό το δεδομένο, αν αναζητάτε πλούτο και σκέφτεστε το τελετουργικό με το κερί jinx, είναι σημαντικό να καταλάβετε πόσο συχνά πρέπει να εκτελείτε αυτό το τελετουργικό. Ακολουθούν όσα πρέπει να γνωρίζετε:

Πρώτα απ’ όλα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει μια απάντηση που να ταιριάζει σε όλους όταν πρόκειται για την εκτέλεση του τελετουργικού κεριού γρουσουζιάς – κάθε μεμονωμένη κατάσταση θα διαφέρει. Ωστόσο, ακολουθούν 4 βασικές κατευθυντήριες γραμμές για τη μεγιστοποίηση της επίδρασής του:
1) Τηρήστε ένα σταθερό πρόγραμμα – είτε καθημερινά είτε εβδομαδιαία, επιλέξτε μια ρουτίνα και τηρήστε την.
2) Βεβαιωθείτε ότι οι προθέσεις σας παραμένουν σαφείς – κρατήστε τους στόχους σας στο προσκήνιο του μυαλού σας πριν και κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας.

3) Να έχετε υπόψη σας άλλες τελετουργίες – αν και μπορεί να σχετίζονται, φροντίστε να μην συγχέετε άλλες πρακτικές με τις ειδικές απαιτήσεις της συγκεκριμένης μεθόδου ξόρκισης.
4) Μείνετε ευέλικτοι – μην κολλάτε υπερβολικά σε ακριβείς λεπτομέρειες- χρησιμοποιήστε και τη διαίσθησή σας!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι διαφορετικοί επαγγελματίες προτείνουν διαφορετικές μεθόδους για τη χρήση του τελετουργικού κεριού γρουσουζιάς. Ορισμένοι ειδικοί συνιστούν να κάνετε έναν αρχικό καθαρισμό πριν ξεκινήσετε (ο οποίος θα μπορούσε να περιλαμβάνει διαλογισμό ή ασκήσεις αναπνοής). Άλλοι προτείνουν να περιμένετε μέχρι μετά τη δύση του ηλίου, ώστε να μην διαταράξετε τους φυσικούς ενεργειακούς κύκλους. Τελικά, δοκιμάστε και εσείς μερικές τεχνικές και δείτε ποια λειτουργεί καλύτερα για εσάς!

Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά αποφασίζετε να κάνετε το τελετουργικό με το κερί της γρουσουζιάς, παραμείνετε επικεντρωμένοι στην εκδήλωση πλούτου στη ζωή σας και εμπιστευθείτε ότι όλα θα έρθουν στη θέση τους αναλόγως. Να θυμάστε: να έχετε πίστη στον εαυτό σας και σε όποια ανώτερη δύναμη επιλέξετε – αυτές οι δυνάμεις σε συνδυασμό μπορούν να επιφέρουν εκπληκτικά πράγματα!

Συμπέρασμα

Απολύτως! Το τελετουργικό του κεριού Jinx είναι μια ισχυρή και αρχαία μέθοδος εκδήλωσης πλούτου στη ζωή σας. Χρησιμοποιώντας το τελετουργικό, μπορείτε να προσελκύσετε χρήματα, *αφθονία, επιτυχία* και πολλά άλλα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτό το τελετουργικό θα πρέπει να εκτελείται με προσοχή, καθώς υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι σε περίπτωση λανθασμένης εκτέλεσης.

Τούτου λεχθέντος, αν γίνει σωστά, το τελετουργικό με το κερί Jinx μπορεί να είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για όποιον θέλει να φέρει οικονομική αφθονία στη ζωή του. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά απλά υλικά – όπως κεριά και βότανα – και θα είστε στο δρόμο σας για τη δημιουργία μόνιμης αλλαγής σε ελάχιστο χρόνο. Επιπλέον, επαναλαμβάνοντας το τελετουργικό κάθε τόσο (π.χ. κάθε μήνα περίπου), μπορείτε να διατηρήσετε την ενέργεια σε ροή και να βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι σας δεν θα μείνουν στο περιθώριο.

Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Βγείτε έξω και δοκιμάστε αυτό το αρχαίο τελετουργικό. Με λίγη τύχη, ίσως και να γίνετε πλούσιοι! Άλλωστε, τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που προσπαθούν – μην αφήσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει!

Related Posts
Big Size – τζελ για αύξηση του πέους

Μεγάλο Μέγεθος – Επαναλαμβάνοντας την αυτοπεποίθησή σας Γεια σου! Επιτρέψτε μου να μοιραστώ κάτι που πραγματικά μεταμόρφωσε την αυτοπεποίθησή μου Read more

Big Size Gel – για τη διεύρυνση του πέους

Ψάχνετε έναν τρόπο για να κάνετε τον ανδρισμό σας μεγαλύτερο; Λοιπόν, η απάντηση είναι εδώ! Παρουσιάζουμε το Big Size Gel Read more

Keramin – masť na bradavice

Keramin – Κρέμα για την αφαίρεση των κονδυλωμάτων Έπεσα πάνω σε μια θαυματουργή λύση, μια κρέμα που έδιωξε τα κονδυλώματα Read more

Prostovit – σταγόνες για την καταπολέμηση του προστάτη

Ο προστάτης είναι ένα ευαίσθητο όργανο, το οποίο συχνά παρεξηγείται. Είναι ένας σιωπηλός συνεργάτης στην υγεία των ανδρών, που εκτελεί Read more

Ostevit – σκόνη για το πρόβλημα των αρθρώσεων

Όταν πρόκειται για τη φροντίδα του σώματός μας, μπορεί να είναι εύκολο να παραβλέψουμε τις αρθρώσεις μας μέχρι να πάει Read more

Revitaprost – χάπια για τον προστάτη

Προβλήματα προστάτη; Η λύση βρέθηκε στα χάπια Revitaprost Γεια σας παιδιά, έχω πάει εκεί – το να παλεύετε με προβλήματα Read more

Cardione – χάπια υπέρταση. Μπορείτε να παραγγείλετε εδώ

 Το CardiOne είναι ένα ισχυρό συμπλήρωμα που προάγει τη σωστή υγεία της καρδιάς χωρίς υπέρταση. Οι βιολογικές κάψουλες προάγουν Read more

Veniselle – αλοιφή για τους κιρσούς

Υποφέρετε από κιρσούς; Νιώθετε ότι όσο σκληρά κι αν προσπαθείτε, δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτούς; Δεν είστε οι μόνοι. Read more

10 σκέψεις στο “Κερί Jinx – τελετουργικό για πλούτο”

 1. Ως δυσαρεστημένος χρήστης, διαμαρτυρήθηκα για τη χαμηλή ποιότητα της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, αλλά μετά την αναφορά του προβλήματος στην εταιρεία, έλαβα πλήρη υποστήριξη. Η αποστολή αντικαταστάθηκε με ένα νέο και η εταιρεία έλαβε μέτρα για τη βελτίωση της ποιότητας της παράδοσης. Είμαι ευγνώμων για τη δέσμευσή τους και ελπίζω ότι τώρα όλα θα πάνε ομαλά.

  Απάντηση
 2. Αφού κάντε κλικ στο σύνδεσμο στη σελίδα Jinx Candle και ολοκληρώνοντας τη φόρμα, το τηλεφωνικό κέντρο με επικοινωνούσε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εντυπωσιάστηκα από τη δέσμευσή τους και το ενδιαφέρον για τις ανάγκες μου.

  Απάντηση
 3. Όταν ολοκλήρωσα τη φόρμα χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο στον επίσημο ιστότοπο, το Call Center ήρθε γρήγορα σε επαφή μαζί μου. Ήμουν ευχαριστημένος με την αποτελεσματικότητα και την καλοσύνη τους κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής μας συνομιλίας.

  Απάντηση
 4. Ήμουν πολύ έκπληκτος που δεν μπορούσα να βρω το προϊόν Jinx Candle σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Ευτυχώς, αφού πήγαινα στην επίσημη ιστοσελίδα, έμαθα ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αγοράσω. Αν και είναι λίγο άβολα, εκτιμώ ότι η εταιρεία παρέχει αυτήν την επιλογή.

  Απάντηση
 5. Χαίρομαι που το προϊόν Jinx Candle είναι ασφαλές στη χρήση, εφόσον παρατηρούνται οι συνιστώμενες δόσεις.

  Απάντηση
 6. Ως δυσαρεστημένος χρήστης του προϊόντος Jinx Candle, ανέφερα ένα πρόβλημα με μια ελλιπή σειρά. Μετά την επαφή μου με την εταιρεία, κατάφερα να λύσω αυτό το θέμα γρήγορα και αποτελεσματικά. Έλαβα τα στοιχεία που λείπουν και τώρα μπορώ να απολαύσω το πλήρες σετ. Εκτιμώ τον επαγγελματισμό της εταιρείας στο χειρισμό της καταγγελίας.

  Απάντηση
 7. Ως δυσαρεστημένος χρήστης, διαμαρτυρήθηκα για τη χαμηλή ποιότητα της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, αλλά μετά την αναφορά του προβλήματος στην εταιρεία, έλαβα πλήρη υποστήριξη. Η αποστολή αντικαταστάθηκε με ένα νέο και η εταιρεία έλαβε μέτρα για τη βελτίωση της ποιότητας της παράδοσης. Είμαι ευγνώμων για τη δέσμευσή τους και ελπίζω ότι τώρα όλα θα πάνε ομαλά.

  Απάντηση
 8. Είχα κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του προϊόντος Jinx Candle, αλλά μετά την επαφή μου με την εταιρεία, έλαβα ολοκληρωμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις και τις εξηγήσεις μου σχετικά με τα οφέλη. Τώρα είμαι γεμάτος ελπίδα και περιμένω θετικά αποτελέσματα.

  Απάντηση
 9. Ήμουν έκπληκτος που το προϊόν Jinx Candle δεν είναι διαθέσιμο σε φαρμακεία ή σε δημοφιλείς πύλες αγορών. Ωστόσο, η επίσκεψη στον επίσημο ιστότοπο με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχει μια ειδική πλατφόρμα στην οποία μπορεί να αγοραστεί. Αν και ήταν κάποια δυσκολία, είμαι ευγνώμων που η εταιρεία έχει μια τέτοια εναλλακτική επιλογή για τους πελάτες.

  Απάντηση
 10. Μετά τη χρήση του συνδέσμου στη σελίδα Jinx Candle και την ολοκλήρωση της φόρμας, το τηλεφωνικό κέντρο με επικοινωνούσε ρητά. Ήμουν ικανοποιημένος με τον επαγγελματισμό και την ευελιξία τους επειδή ήταν σε θέση να προσαρμόσουν την προσφορά στις ατομικές μου ανάγκες.

  Απάντηση

Σχολιάστε